TERMA & SYARAT PEMBELIAN

SYARAT-SYARAT PEMBELIAN

  • PASTIKAN ANDA BACA DULU TERMA & SYARAT PEMBELIAN SEBELUM BERSETUJU UNTUK BUAT SEBARANG PESANAN/PEMBELIAN. 

  • Pilih WARNA & SAIZ tudung yang anda berkenan dan WhatsApp Admin untuk pertanyaan stok terlebih dahulu. 
  • Anda boleh save as atau screen shot tudung dari blog ini dan send ke Admin melalui WhatsApp ke 014-3143991
  • Setelah 'confirm order', boleh buat pembayaran mengikut jumlah harga yang telah dipersetujui oleh kedua-dua pihak, anda dan kami.
  • Selepas pembayaran dilakukan, sila maklumkan kepada pihak kami beserta bukti pembayaran agar kami tidak terlepas pandang 'order' anda yang mungkin akan menimbulkan masalah di kemudian hari
  • Pembayaran yang telah dibuat tidak akan dipulangkan jika anda berhasrat untuk batalkan 'order' dan pihak kami akan terus 'proceed'.  Fikir dulu sebelum beli.
  • Jika ada sebarang tawaran seperti 'free gift' dan promosi ( jika ada ), tiada kaitan dengan mana-mana pihak termasuk pihak WERDA dan pengedar lain. 

KAEDAH PEMBAYARAN


Pembayaran via Online Banking :  MAYBANK2U atau CIMBCLICKSKAEDAH PENGHANTARAN             


PENGHANTARAN MELALUI POS LAJU MALAYSIASemua pesanan/pembelian yang telah dibayar pada hari ini akan dihantar kepada anda dalam tempoh 3-7 hari bekerja.

Kami menyediakan penghantaran tempatan dan juga antarabangsa.

Kos Penghantaran Pos Laju Malaysia

Semenanjung Malaysia : RM 8 (maksimum 500gm) / RM 11 (maksimum 1kg)
Sabah/Sarawak : RM 11 (maksimum 500gm) / RM 16 (maksimum 1kg)

NOTA : caj tambahan akan dikenakan sekiranya berat melebihi 1kg


PENGHANTARAN DALAM MALAYSIASemua pesanan/pembelian dalam Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak dihantar menggunakan PosLaju, dalam tempoh 3-7 hari bekerja. (bergantung kepada public holiday, keadaan cuaca dan lain).
Tempoh penghantaran parcel selepas pihak kami serah kepada pihak Pos Laju adalah bergantung kepada pengurusan Pos Laju yang diluar kawalan pihak kami.
Harap Maklum.

Tandatangan akan diperlukan apabila anda menerima bungkusan itu. Jadi pastikan anda atau seseorang yang dipercayai boleh menerima bungkusan anda dengan selamat. Sebarang kehilangan/kerosakan selepas bungkusan telah diterima, tidak menjadi tanggungjawab pihak kami lagi.

ADMIN 
+6014-314 3991

No comments