Featured Slider

KAIN TIDAK PANAS, CANTIK DAN JUGA TIDAK JARANG, ITULAH WERDA SOFIA


Imej by WERDA

Cantik labuh tudungnya, tidak melekap dan sejuk materialnya. Pula tu, senang sangat nak digayakan, pusing tepi je!
Tidak kira tua atau muda, instant tudung ini tetap menjadi pilihan semua.

Anda dah ada ke koleksi Werda Sofia ni?

Sambar sekarang CRAZY SALE by KEMBALIFITRAH.COM
.
.
Harga asal produk: RM165

HARGA PROMO SEKARANG:

RM145 sahaja.

Beli 1 Helai Werda Sofia (boleh pilih warna & saiz)
+
PERCUMA 1 Helai (boleh pilih warna & saiz)
+
PERCUMA lagi 1 Helai Warna Amaranth Pink
+
PERCUMA Penghantaran ke seluruh Malaysia

.
.
Jangan lepaskan peluang CRAZY SALE ini.

Pembelian dengan harga PROMOSI ini hanya SAH daripada WWW.KEMBALIFITRAH.COM


Sebarang pertanyaan, boleh whatsapp ke www.wasap.my/60193121609 (admin KEMBALIFITRAH.COM)

Promosi PERCUMA Penghantaran Ke Seluruh Malaysia

Berita baik untuk werda sofia's lover

Hanya dari kami , Tudung Labuh Berdagu Werda Sofia


BELI 1 + PERCUMA 1 + PERCUMA 1 Tudung Labuh Werda Sofia

Assalamualaikum wbt,

Harga Biasa : RM 165.00 sehelai

------------------------------------------

Harga Promosi : RM 145.00 untuk 3 helai
.
.
.
.


BELI 1 HELAI WARNA PILIHAN ANDA

+ 

PERCUMA 1 HELAI WARNA PILIHAN ANDA

 + 

PERCUMA 1 HELAI WERDA SOFIA warna AMARANTH PINK



Koleksi Warna Tudung Labuh Berdagu Werda Sofia yang available ialah;


Currant Red


Dark Blue/Navy Blue



Dark Purple


Olive Green


Amaranth Pink





KOS PENGHANTARAN

RM 10.00 (SEMENANJUNG MALAYSIA)
RM 15.00 (SABAH/SARAWAK)


CARA UKUR WERDA SOFIA






UKURAN TUDUNG LABUH WERDA SOFIA


Untuk ukuran tudung, boleh rujuk di bawah ini:

Saiz muka:
1) S- 28 cm
2) M - 28 .8 cm
3) L - 29 .3 cm
4) XL - 29 .8 cm

Saiz labuh:
M - 89 cm
L - 91cm

KENAPA MESTI PILIH WERDA SOFIA ?


SOLAT READY ~ boleh jatuhkan dan jadi labuh..kemudian terus boleh solat tanpa perlu telekung solat lagi...




NURSING FRIENDLY ~ ibu menyusu tidak perlu lagi nursing cover....tudung labuh Werda Sofia ni boleh berfungsi sebagai nursing cover ketika ibu beriadah atau bersiar-siar di luar...




-----------------------------------------

Nak order?

Hubungi admin atau whatsapp/telegram ke 

0193121609

TIPS PENJAGAAN AWNING TUDUNG DENGAN BAIK

Seseorang pasti akan membeli tudung jika cantik terletak ‘awning’ tudung pada wajahnya, jadi sangat penting untuk kita menjaga awning tudung agar kekal elok dan tidak mudah rosak lebih-lebih lagi ketika membasuhnya.

Berikut merupakan tips penjagaan awning tudung dengan betul:

1. Tidak kira betapa sibuk pun kita, cuba elakkan dari membasuh tudung menggunakan mesin basuh kerana awning akan rosak atau ‘patah’. Sebaiknya, gunakanlah cucian tangan.

2. Rendamkan tudung dalam air yang sejuk dengan sedikit sabun dan biarkan sehingga tiga minit sahaja. Gosok secara perlahan-lahan pada bahagian-bahagian tertentu terutamanya bahagian yang berlipat dan bahagian di bawah dagu untuk menanggalkan kesan minyak dan penggunaan produk kecantikan.

3. Kemudian cucikan di bawah air sejuk yang mengalir (air paip) sebelum direndam sekali lagi dengan pelembut fabrik selama dua minit.

4. Jangan terlalu kerap perah atau meramas tudung kerana ia boleh menyebabkan tudung cepat hilang keanjalan dan bentuknya. Jangan perah bahagian ‘awning’ kerana ia akan cepat rosak, oleh itu biarkan airnya menitik sendiri apabila disidai.

5. Untuk menjemur tudung ini, disarankan untuk menggunakan ampaian sahaja kerana penggunaan hanger akan memberi kesan kekal pada bahagian bahu tudung. Namun, bagi mereka yang tidak mempunyai ampaian di rumah, bolehlah menggunakan hanger cuma perlu bijak menggantungkannya.

6. Cara penyimpanan tudung juga sangat penting. Bagi yang menggantungkannya, boleh menggantungkannya menggunakan hanger atau tempat menggantung tudung yang banyak dijual. Cuma pastikan awning berada dalam keadaan yang selamat. Boleh juga melipat tudung segera ini dengan cara gulungkan bahagian bawah awning dan masukkannya ke dalam awning. Kemudian susun seperti biasa dalam almari dan pastikan tidak tertindih dengan pakaian lain.

7. Untuk cara menggosok tudung ini pula, boleh digosok tetapi sentiasa pastikan seterika dalam keadaan suhu yang sederhana dan tidak terlalu panas. Terutama sekali jika ingin menggosok bahagian awning. Namun terdapat juga sesetengah jenis awning yang tidak perlu kita kerap gosok setelah dicuci.

Selamat mencuba.

Credit : WERDA

Tudung Labuh Werda Sofia "Solat Ready" Memudahkan Urusan Umrah Anda

Werda Sofia memberikan pilihan terbaik untuk Semua #wanitamuslimah !! .

WERDA SOFIA adalah Tudung 5 dalam 1 .

✅ Tudung ready to solat #readytosolat labuh Dan selamat menunaikan solat Anggun Bersyariat Dan Terpelihara πŸ‘

✅ Boleh dipakai secara kasual dalam mode tudung, dan hanya perlu tarik pin dan labuhkan untuk ready solat!

✅ Tak perlu iron terus pakai memang instant πŸ‘

✅ Tudung lembut ,cantik ,flowly , Tidak melekap Dan sangat sesuai dipakai Harian atau APA jua occasion .

✅ Nursing friendly.

πŸ‘ Nak traveling senang sebab Tak perlu iron

πŸ‘Lembut selesa , sarung je dah Boleh terus solat atau dipakai harian

πŸ‘soft awning berdagu

πŸ’™ Mempunyai 7 warna yang menarik Dan 4 saiz muka S,M,L & XL.

πŸ’™Labuh tudung pula ada 2 saiz iaitu M (89cm) & L .


Model Memakai Tudung Labuh Ready Solat Werda Sofia Warba Amaranth Pink

Werda Sofia - Back To Fitrah

"We're envisioning 'Back to Fitrah' as the future fashion and that is how we imagine Werda Sofia. The innovation of the pleats, piping and the material of the piece giving you the most classy look.

After all, it is about how you love SOFIA feels against your skin and contains you as a Muslimah in whole.

Extremely confortable Syariah Compliant's Hijab.

READY to SOLAT design & Beast-Feed without worries.

Very modest but classy.

Allow every Muslimah to look exclussive & beauty.

- BEST Syariah Compliant Hijab's
- Bulu Kucing Syntethic Material
- Exclusive WERDA Metal Label
- Exclusive Packaging"


Model Memakai Tudung Labuh Berdagu Werda Sofia Warna Amaranth Pink

PROMOSI AWAL TAHUN 2017 : BELI 1 PERCUMA 2


Assalamualaikum wbt,

Harga Biasa : RM 165.00 sehelai

------------------------------------------

Harga Promosi : RM 145.00 untuk 3 helai
.
.
.
.


BELI 1 HELAI WARNA PILIHAN ANDA

+ 

PERCUMA 1 HELAI WARNA PILIHAN ANDA

 + 

PERCUMA 1 HELAI WERDA SOFIA warna AMARANTH PINK



Koleksi Warna Tudung Labuh Berdagu Werda Sofia yang available ialah;


Currant Red


Dark Blue/Navy Blue



Dark Purple


Olive Green


Amaranth Pink





KOS PENGHANTARAN

RM 10.00 (SEMENANJUNG MALAYSIA)
RM 15.00 (SABAH/SARAWAK)


-----------------------------------------

Nak order?

Hubungi admin atau whatsapp/telegram ke 

0193121609



Werda Sofia - Tudung Labuh Ready Solat



Werda Sofia memberikan pilihan terbaik untuk Semua #wanitamuslimah !!

WERDA SOFIA adalah Tudung 5 dalam 1 .


Tudung ready to solat #readytosolat labuh Dan selamat menunaikan solat Anggun Bersyariat Dan Terpelihara πŸ‘

Boleh dipakai secara kasual dalam mode tudung, dan hanya perlu tarik pin dan labuhkan untuk ready solat!

Tak perlu iron terus pakai memang instant πŸ‘

Tudung lembut ,cantik ,flowly , Tidak melekap Dan sangat sesuai dipakai Harian atau APA jua occasion .

Nursing friendly.

Nak traveling senang sebab Tak perlu iron

Lembut selesa , sarung je dah Boleh terus solat atau dipakai harian

soft awning berdagu

Mempunyai 28 warna yang menarik Dan 4 saiz muka S,M,L & XL.

Labuh tudung pula ada 2 jenis M & L


Alhamdulillah, Selasa Sangat & Kain Berkualiti



Alhamdulillah, selasa sangat & kain berkualiti ~ Pn Hasnah

Feedback daripada salah seorang customer kami... mula2 Puan Hasnah ragu2 sebab harga yang tersangat murah kami offer...

Ada defect ke, sebab murah sangat...soalan beliau kepada kami.

Ingin kami maklumkan, stok Werda Sofia dengan harga promosi ni bukanlah sebab defect atau ada cacat cela pada produk kami.

Kami mahu berikan yang terbaik dan berpatutan buat para wanita muslimah di luar sana.....

InshaAllah...

PROMOSI BELI 1 PERCUMA 1 BESAR-BESARAN sampai licin stok yang ada pada kami ni..... haaa jangan tak sambar...

Sambar cepat-cepat...

Whatsapp order anda ke 0193121609.

Customer Feedback : Dah 4 Helai Koleksi Werda Sofia, Nanti Nak Beli lagi



Alhamdulillah, puas hati sangat bila customer happy dengan tudung labuh berdagu Werda Sofia nih..

Harga berpatutan, labuh, material yang selesa dan sejul walaupun berada di tempat yang panas...

Siapa lah tak jatuh cinta kan !

Berminat dengan tudung labuh berlapik dagu Werda Sofia, boleh terus WhatsApp order anda ke


0193121609

Promosi Beli 1 Percuma 1 masih berlangsung (while stocks last)

Grab cepat-cepat sebelum kehabisan.. lepas ni dah tak dapat OFFER RUNTUH ni tau.... hehe.

Tudung Labuh Werda Sofia Sangat Selesa


PROMOSI HARGA RUNTUH TUDUNG LABUH BERDAGU WERDA SOFIA

PROMOSI MASIH BERLANGSUNG
(while stocks last)



HARGA BIASA RM 165

ADMIN NAK BAGI HARGA RUNTUH UNTUK WANITA MUSLIMAH DI LUAR SANA YANG INGINKAN KELAINAN DENGAN TUDUNG LABUH BERDAGU EKSKLUSIF WERDA SOFIA...

HARGA PROMOSI RM145 SAHAJA...

BUKAN SEHELAI TAUUU...UTK 2 HELAI


BELI 1 PERCUMA 1
RM 145.00 sahaja !!!
*tambah RM 10 untuk penghantaran Semenanjung Malaysia
*tambah RM 15 untuk penghantaran Sabah/Sarawak

NAK ORDER??? 

WHATSAPP SEKARANG KE 

0193121609




WARNA TUDUNG LABUH WERDA SOFIA YANG AVAILABLE IALAH ;



DARK PURPLE




DARK BLUE



CURRANT RED



OLIVE GREEN



AMARANTH PINK

KENAPA MESTI PILIH WERDA SOFIA ?


SOLAT READY ~ boleh jatuhkan dan jadi labuh..kemudian terus boleh solat tanpa perlu telekung solat lagi...






NURSING FRIENDLY ~ ibu menyusu tidak perlu lagi nursing cover....tudung labuh Werda Sofia ni boleh berfungsi sebagai nursing cover ketika ibu beriadah atau bersiar-siar di luar...




UKURAN TUDUNG LABUH WERDA SOFIA


Untuk ukuran tudung, boleh rujuk di bawah ini:
Saiz muka:
1) S- 28 cm
2) M - 28 .8 cm
3) L - 29 .3 cm
4) XL - 29 .8 cm
Saiz labuh:
M - 89 cm
L - 91cm


CARA UKUR SAIZ MUKA TUDUNG WERDA


OLEH SEBAB TUDUNG WERDA SOFIA NI BERDAGU, MAKA ANDA PERLU PASTIKAN SAIZ MUKA YANG  BETUL, KERANA TUDUNG INI TIDAK SESUAI GUNAKAN KERONGSANG DI BAWAH DAGU.


PACKAGING YANG EKSKLUSIF ..SESUAI DIJADIKAN HADIAH BUAT ISTERI TERSAYANG, EMAK DAN SAHABAT HANDAI.


BELI 1 PERCUMA 1 TUDUNG LABUH BERLAPIK DAGU WERDA SOFIA

Woww..wowwww..

Bukan senang nak jumpa promosi hebat macam nih..

Beli 1 helai

PERCUMA lagi 1 helai


Harga : RM 145.00 untuk sehelai Werda Sofia

+ Percuma 1 helai lagi Werda Sofia (warna boleh pilih)

*CRAZY SALE ni admin buat sampai licin stok dalam gudang.hehehehe.

Nota ; tidak termasuk kos penghantaran.

Apa lagi tunggu??

Whatsapp order anda ke 》》》

0182031995 (Pn. Kay) atau;

019 3121609 (Pn. Mashitah)






NAVY BLUE



EXCLUSIVE BLACK






Rujuk Ukuran Anda Disini