Featured Slider

CLEARANCE SALES Tudung Labuh Berdagu Werda Sofia



CLEARANCE SALE

Harga Biasa Untuk 4 Helai Werda Sofia RM660 (RM165/each). Sempena JUALAN PENGHABISAN STOK ni, admin tawarkan HARGA RUNTUH;

4 helai RM100 (TIDAK termasuk kos penghantaran)

Tambah kos penghantaran;

POS DOMESTIK RM10 (Semenanjung Malaysia)
POS LAJU RM20 (Semenanjung Malaysia)
.
Kami juga ada buat pengeposan bagi pelanggan di Brunei & Singapore.
.
Antara warna Werda Sofia yang masih available (scroll gambar di bawah);

👝Navy Blue/Dark Blue
👝Exclusive Black
👝Pure Black
👝Currant Red
👝Olive Green
👝Dark Purple
👝Amaranth Pink

Available dalam beberapa saiz;

Saiz muka:
1) S- 28 cm
2) M - 28 .8 cm
3) L - 29 .3 cm
4) XL - 29 .8 cm

Saiz labuh:
M - 89 cm
L - 91cm

Nota admin ; Pembelian  Clearance Sale ni HANYA SAH dari page ini Tudung Labuh Berdagu Werda Sofia & website www.KembaliFitrah.com

TIDAK SAH untuk pembelian di butik atau pihak lain ya. Harap Maklum.

Sebarang order, boleh terus message inbox atau whatsapp, klik link ini www.wasap.my/60143143991









Available dalam beberapa saiz;




Saiz muka:
1) S- 28 cm
2) M - 28 .8 cm
3) L - 29 .3 cm
4) XL - 29 .8 cm

Saiz labuh:
M - 89 cm
L - 91cm





Nota admin ; Pembelian Clearance Sale ni HANYA SAH dari facebook page Tudung Labuh Berdagu Werda Sofia & website www.KembaliFitrah.com




TIDAK SAH untuk pembelian di butik atau pihak lain ya. Harap Maklum.

Sebarang order, boleh terus whatsapp ke 60143143991

Promosi Ramadan & Aidilfitri 2017 - Tudung Labuh Berdagu Werda Sofia


PROMOSI RAYA 2017

Promosi Ramadan & Aidilfitri


HARGA BIASA : RM165.00 SEHELAI

HARGA PROMOSI : RM 145.00 SAHAJA.

NANTI DULU, RM 145.00, DAPAT 3 HELAI TAU.
MACAM NI, 
|
|
|

BELI 1
+
PERCUMA 1
+
PERCUMA Lagi 1 Warna Amaranth Pink
+
PERCUMA Penghantaran ke Semenanjung
@
Add On RM 5 Postage Ke Sabah/Sarawak


7 WARNA TUDUNG YANG AVAILABLE;


Exclusive Black


Pure Black

Currant Red

Dark Purple


Navy Blue

Olive Green

Amaranth Pink 

SAIZ TUDUNG LABUH BERDAGU WERDA SOFIA;


Untuk ukuran tudung, boleh rujuk di bawah ini:

Saiz muka:
1) S- 28 cm
2) M - 28 .8 cm
3) L - 29 .3 cm
4) XL - 29 .8 cm

Saiz labuh:
M - 89 cm
L - 91cm


CARA UKUR SAIZ MUKA TUDUNG WERDA SOFIA.

Ukur sisi muka dan tudung. Kira dari awning hingga dagu.
Labuh pula, ukuran dari dagu hingga ke bawah.





Tudung Labuh Berlapik Dagu Werda Sofia tersemat rapi bersama Eksklusif Box. Sesuai dijadikan hadiah buat insan-insan tersayang.

Isteri
Ibu
Kakak
Adik
Sahabat




PERHATIAN  : promosi ini hanya SAH dari Facebook Page Tudung Labuh Berdagu Werda Sofia & Blog kembaliFitrah.Com sahaja.

Berminat nak order?

WhatsApp admin ke www.wasap.my/60143143991


KAIN TIDAK PANAS, CANTIK DAN JUGA TIDAK JARANG, ITULAH WERDA SOFIA


Imej by WERDA

Cantik labuh tudungnya, tidak melekap dan sejuk materialnya. Pula tu, senang sangat nak digayakan, pusing tepi je!
Tidak kira tua atau muda, instant tudung ini tetap menjadi pilihan semua.

Anda dah ada ke koleksi Werda Sofia ni?

Sambar sekarang CRAZY SALE by KEMBALIFITRAH.COM
.
.
Harga asal produk: RM165

HARGA PROMO SEKARANG:

RM145 sahaja.

Beli 1 Helai Werda Sofia (boleh pilih warna & saiz)
+
PERCUMA 1 Helai (boleh pilih warna & saiz)
+
PERCUMA lagi 1 Helai Warna Amaranth Pink
+
PERCUMA Penghantaran ke seluruh Malaysia

.
.
Jangan lepaskan peluang CRAZY SALE ini.

Pembelian dengan harga PROMOSI ini hanya SAH daripada WWW.KEMBALIFITRAH.COM


Sebarang pertanyaan, boleh whatsapp ke www.wasap.my/60193121609 (admin KEMBALIFITRAH.COM)

Promosi PERCUMA Penghantaran Ke Seluruh Malaysia

Berita baik untuk werda sofia's lover

Hanya dari kami , Tudung Labuh Berdagu Werda Sofia


BELI 1 + PERCUMA 1 + PERCUMA 1 Tudung Labuh Werda Sofia

Assalamualaikum wbt,

Harga Biasa : RM 165.00 sehelai

------------------------------------------

Harga Promosi : RM 145.00 untuk 3 helai
.
.
.
.


BELI 1 HELAI WARNA PILIHAN ANDA

+ 

PERCUMA 1 HELAI WARNA PILIHAN ANDA

 + 

PERCUMA 1 HELAI WERDA SOFIA warna AMARANTH PINK



Koleksi Warna Tudung Labuh Berdagu Werda Sofia yang available ialah;


Currant Red


Dark Blue/Navy Blue



Dark Purple


Olive Green


Amaranth Pink





KOS PENGHANTARAN

RM 10.00 (SEMENANJUNG MALAYSIA)
RM 15.00 (SABAH/SARAWAK)


CARA UKUR WERDA SOFIA






UKURAN TUDUNG LABUH WERDA SOFIA


Untuk ukuran tudung, boleh rujuk di bawah ini:

Saiz muka:
1) S- 28 cm
2) M - 28 .8 cm
3) L - 29 .3 cm
4) XL - 29 .8 cm

Saiz labuh:
M - 89 cm
L - 91cm

KENAPA MESTI PILIH WERDA SOFIA ?


SOLAT READY ~ boleh jatuhkan dan jadi labuh..kemudian terus boleh solat tanpa perlu telekung solat lagi...




NURSING FRIENDLY ~ ibu menyusu tidak perlu lagi nursing cover....tudung labuh Werda Sofia ni boleh berfungsi sebagai nursing cover ketika ibu beriadah atau bersiar-siar di luar...




-----------------------------------------

Nak order?

Hubungi admin atau whatsapp/telegram ke 

0193121609

TIPS PENJAGAAN AWNING TUDUNG DENGAN BAIK

Seseorang pasti akan membeli tudung jika cantik terletak ‘awning’ tudung pada wajahnya, jadi sangat penting untuk kita menjaga awning tudung agar kekal elok dan tidak mudah rosak lebih-lebih lagi ketika membasuhnya.

Berikut merupakan tips penjagaan awning tudung dengan betul:

1. Tidak kira betapa sibuk pun kita, cuba elakkan dari membasuh tudung menggunakan mesin basuh kerana awning akan rosak atau ‘patah’. Sebaiknya, gunakanlah cucian tangan.

2. Rendamkan tudung dalam air yang sejuk dengan sedikit sabun dan biarkan sehingga tiga minit sahaja. Gosok secara perlahan-lahan pada bahagian-bahagian tertentu terutamanya bahagian yang berlipat dan bahagian di bawah dagu untuk menanggalkan kesan minyak dan penggunaan produk kecantikan.

3. Kemudian cucikan di bawah air sejuk yang mengalir (air paip) sebelum direndam sekali lagi dengan pelembut fabrik selama dua minit.

4. Jangan terlalu kerap perah atau meramas tudung kerana ia boleh menyebabkan tudung cepat hilang keanjalan dan bentuknya. Jangan perah bahagian ‘awning’ kerana ia akan cepat rosak, oleh itu biarkan airnya menitik sendiri apabila disidai.

5. Untuk menjemur tudung ini, disarankan untuk menggunakan ampaian sahaja kerana penggunaan hanger akan memberi kesan kekal pada bahagian bahu tudung. Namun, bagi mereka yang tidak mempunyai ampaian di rumah, bolehlah menggunakan hanger cuma perlu bijak menggantungkannya.

6. Cara penyimpanan tudung juga sangat penting. Bagi yang menggantungkannya, boleh menggantungkannya menggunakan hanger atau tempat menggantung tudung yang banyak dijual. Cuma pastikan awning berada dalam keadaan yang selamat. Boleh juga melipat tudung segera ini dengan cara gulungkan bahagian bawah awning dan masukkannya ke dalam awning. Kemudian susun seperti biasa dalam almari dan pastikan tidak tertindih dengan pakaian lain.

7. Untuk cara menggosok tudung ini pula, boleh digosok tetapi sentiasa pastikan seterika dalam keadaan suhu yang sederhana dan tidak terlalu panas. Terutama sekali jika ingin menggosok bahagian awning. Namun terdapat juga sesetengah jenis awning yang tidak perlu kita kerap gosok setelah dicuci.

Selamat mencuba.

Credit : WERDA

Tudung Labuh Werda Sofia "Solat Ready" Memudahkan Urusan Umrah Anda

Werda Sofia memberikan pilihan terbaik untuk Semua #wanitamuslimah !! .

WERDA SOFIA adalah Tudung 5 dalam 1 .

✅ Tudung ready to solat #readytosolat labuh Dan selamat menunaikan solat Anggun Bersyariat Dan Terpelihara 👍

✅ Boleh dipakai secara kasual dalam mode tudung, dan hanya perlu tarik pin dan labuhkan untuk ready solat!

✅ Tak perlu iron terus pakai memang instant 👍

✅ Tudung lembut ,cantik ,flowly , Tidak melekap Dan sangat sesuai dipakai Harian atau APA jua occasion .

✅ Nursing friendly.

👍 Nak traveling senang sebab Tak perlu iron

👍Lembut selesa , sarung je dah Boleh terus solat atau dipakai harian

👍soft awning berdagu

💙 Mempunyai 7 warna yang menarik Dan 4 saiz muka S,M,L & XL.

💙Labuh tudung pula ada 2 saiz iaitu M (89cm) & L .


Model Memakai Tudung Labuh Ready Solat Werda Sofia Warba Amaranth Pink

Werda Sofia - Back To Fitrah

"We're envisioning 'Back to Fitrah' as the future fashion and that is how we imagine Werda Sofia. The innovation of the pleats, piping and the material of the piece giving you the most classy look.

After all, it is about how you love SOFIA feels against your skin and contains you as a Muslimah in whole.

Extremely confortable Syariah Compliant's Hijab.

READY to SOLAT design & Beast-Feed without worries.

Very modest but classy.

Allow every Muslimah to look exclussive & beauty.

- BEST Syariah Compliant Hijab's
- Bulu Kucing Syntethic Material
- Exclusive WERDA Metal Label
- Exclusive Packaging"


Model Memakai Tudung Labuh Berdagu Werda Sofia Warna Amaranth Pink

PROMOSI AWAL TAHUN 2017 : BELI 1 PERCUMA 2


Assalamualaikum wbt,

Harga Biasa : RM 165.00 sehelai

------------------------------------------

Harga Promosi : RM 145.00 untuk 3 helai
.
.
.
.


BELI 1 HELAI WARNA PILIHAN ANDA

+ 

PERCUMA 1 HELAI WARNA PILIHAN ANDA

 + 

PERCUMA 1 HELAI WERDA SOFIA warna AMARANTH PINK



Koleksi Warna Tudung Labuh Berdagu Werda Sofia yang available ialah;


Currant Red


Dark Blue/Navy Blue



Dark Purple


Olive Green


Amaranth Pink





KOS PENGHANTARAN

RM 10.00 (SEMENANJUNG MALAYSIA)
RM 15.00 (SABAH/SARAWAK)


-----------------------------------------

Nak order?

Hubungi admin atau whatsapp/telegram ke 

0193121609



Werda Sofia - Tudung Labuh Ready Solat



Werda Sofia memberikan pilihan terbaik untuk Semua #wanitamuslimah !!

WERDA SOFIA adalah Tudung 5 dalam 1 .


Tudung ready to solat #readytosolat labuh Dan selamat menunaikan solat Anggun Bersyariat Dan Terpelihara 👍

Boleh dipakai secara kasual dalam mode tudung, dan hanya perlu tarik pin dan labuhkan untuk ready solat!

Tak perlu iron terus pakai memang instant 👍

Tudung lembut ,cantik ,flowly , Tidak melekap Dan sangat sesuai dipakai Harian atau APA jua occasion .

Nursing friendly.

Nak traveling senang sebab Tak perlu iron

Lembut selesa , sarung je dah Boleh terus solat atau dipakai harian

soft awning berdagu

Mempunyai 28 warna yang menarik Dan 4 saiz muka S,M,L & XL.

Labuh tudung pula ada 2 jenis M & L